Peugeot GTI-Klubi ry on vuonna 1988 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia Peugeot GTI -mallien ja vastaavien omistajien ja haltijoiden yhdyssiteenä sekä edistää jäsentensä ajotaitoja järjestämällä muun muassa erilaisia ajoharjoittelutapahtumia, retkiä ja kursseja.

Rata-ajoiltoja ja -viikonloppuja on järjestetty mm. Ahveniston, Alastaron, Jurvan, Kemoran, Honkajoen ja Motoparkin moottoriradoilla. Talvi- ja liukkaan kelin ajoa on harjoiteltu perinteisesti helmi-maaliskuussa Joutsan seudun moottorikeskuksessa. Vuodesta 2019 alkaen talviajoharjoittelu on pidetty Nokian ajoharjoitteluradalla.

Tapahtumina on myös järjestetty erilaisia kiertoajeluita ja pimeänajon kursseja. Perinteisiin kuuluvat erilaiset rallimatkat Suomessa ja ulkomailla.

Klubin jäseneksi voivat liittyä kaikki Peugeot GTI -mallin tai vastaavan omistajat ja haltijat sekä nk. perhejäsenet (puolisot, lapset). Lista hyväksytytyistä automalleista.

Vuotuinen jäsenmaksu jäseniltä ja perhejäseniltä on 30 euroa. Erillistä liittymismaksua ei peritä.

Peugeot GTI-Klubin jäsenkorttia esittämällä saa alennusta varaosista ja tarvikkeista useista valtuutetuista Peugeot-liikkeistä sekä muilta yhteistyökumppaneilta.
Tarkemman listan etuja tarjoavista yrityksistä löydät täältä.

Peugeot GTI-Klubilla on kaksi kunniajäsentä:

1. Ari Vatanen
2. Matti Alamäki

Tervetuloa mukaan Peugeot GTI-Klubin toimintaan!

 


Copyright ©1988-2023 Peugeot GTI-Klubi ry, Kaikki oikeudet pidätetään